Omah Sik Ora Tau di Nggo Sholat lan Moco Qur’an

“Omah sik ora tau di nggo sholat lan moco qur’an iku ibarat omah sik ora enek lampune (peteng).”

Drs. KH. Ya’qub Masyhuri, M.Pd.I.

(Pengasuh Ponpes Fajrus Sa’adah, Wakil Rais Syuriyah PCNU Gunungkidul)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest